Saffier Immo | Wij vinden jouw droomwoning
Logo_SaffierImmo_Horizontaal

Uw partner voor uw thuis

Logo_SaffierImmo_Baseline

Saffier Immo

Welkom bij Saffier Immo, je partner voor het vinden van een (t)huis.

 

Ooit al eens instant verliefd geworden? Op een huis? Dat is fantastisch! Maar wees voorzichtig, want liefde maakt blind. Maar niet met Saffier Immo.

 

Bij de zoektocht naar je droomwoning is het belangrijk om te kunnen rekenen op een vertrouwenspersoon die je eerlijk alles over het huis of appartement en de omgeving vertelt en je daarbij begeleidt van a tot z.

Begeleiding door mensen met gedegen dossierkennis

 

Laat dat nu één van onze sterkste troeven zijn. Met Saffier Immo hebben we samen vele jaren actieve ervaring in vastgoed en bouwsector, hier in de regio.

 

Wij zijn An en Frank, actief en gedreven. Wij maken geen loze beloftes. We staan je met raad en daad bij in jouw queeste naar droomhuis of droomhuurders.

 

Dàt beloven we! Wij zijn Saffier Immo.

Wil je jouw huis verkopen?

Vakkundig, enthousiast en familiaal

Saffier Immo is een familiale onderneming. An en Frank, met diverse jaren actieve ervaring in vastgoed en bouwsector, bundelen enthousiast de krachten.

 

In ons logo herken je een blauwe saffier. Dat is een bewuste keuze. De blauwe saffier is één van de edelste der stenen en zorgt voor een mentale rust. Hij staat ook voor wijsheid, eerlijkheid, doelgerichtheid, discipline en inzicht. Eigenschappen die we bij Saffier Immo hoog in het vaandel dragen!
 
Wij helpen je graag met Saffier Immo! En wij doen dat goed.

An en Frank
 

12_16_23_SaffierImmo_svpphotography_234

Saffier werkt met passie voor de klant en zoekt naar oplossingen!
Grieko en Ruth uit Kuurne

volledige review

Grieko en Ruth uit Kuurne

 

Wegens een nieuwbouwproject waar we ingestapt zijn waren we genoodzaakt om onze huidige woning te verkopen wat onzer toch heel wat kopzorgen bezorgde.
De actuele impact op de immobiliën markt en de doemscenario’s voor ogen hadden geen positieve invloed tot we contact opnamen met makelaar Ann.
Als tijdens het initiële telefoongesprek konden we spreken van een oprecht goed gevoel, voor ons was het een kwestie van vertrouwen aleer we met Saffier in zee wilden gingen.
An kwam bij ons thuis en confronteerde ons met de sterke punten en minder sterke punten van onze woning wat we enorm apprecieerden. Dit was geen makelaars noch een verkoperspraatje maar iemand die ons eerlijk hielp meezoeken naar de beste oplossing met onze bezorgdheden in het achterhoofd.
De fotograaf kwam langs, ons huis werd klaargestoomd voor verkoop, brochures werden gemaakt. An stond veel met ons in contact, het interpersoonlijke contact was voor ons belangrijk om deze grote stap te zetten.
Ons huis is uiteindelijk verkocht voor een zeer redelijke prijs, we hebben de juiste keuze gemaakt door met Saffier in zee te gaan.
An was gedurende het ganse proces van de eerste dag aan zeer gemotiveerd en luisterde naar ons verhaal. Deed alles om een goede prijs te bekomen zonder opdringerig te zijn, zeer enthousiaste makelaar en heel bereikbaar.
In een tijd waar cijfers de bovenhand krijgen op het interpersoonlijke contact waren we getuige dat Saffier werkt met passie voor de klant en het zoeken naar oplossingen.
Saffier bedankt om ons door deze fase te loodsen!

Voor ons een heel zorgeloze ervaring.
Elke uit Meulebeke

volledige review

Elke uit Meulebeke

 

Ons huis was op heel korte termijn verhuurd. Zeer vriendelijke makelaar. Zij gaf ons de nodige uitleg en zorgde voor de juiste documenten. Voor ons een heel zorgeloze ervaring. An was telefonisch altijd bereikbaar en behulpzaam. Super ervaring!

Een vlug en goed resultaat, 2 partijen die met een goed gevoel rond de tafel zitten!
Rita en Hubert uit Oostrozebeke

volledige review

Rita en Hubert uit Oostrozebeke

 

Bij het eerste bezoek waren wij al overtuigd, hier zit iemand met vakkennis. En toch werd alles in een bevatbare taal uitgelegd. Ons besluit was vlug genomen, we gingen met Saffier in zee.

We kregen regelmatig een update, ons dossier werd ernstig genomen.
Gevolg: een vlug en goed resultaat, 2 partijen die met een goed gevoel rond de tafel zaten.
Saffier, een aanrader!

Ben je op zoek naar een huis?
Om te kopen of te huren?

Wil jij ook jouw woning verkopen?

Wij doen gratis een waardebepaling van jouw pand.