Saffier Immo | Waarom kiezen voor Saffier Immo?
Logo_SaffierImmo_Horizontaal

Uw partner voor uw thuis

Logo_SaffierImmo_Baseline

6 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR SAFFIER IMMO

Duidelijke, persoonlijke aanpak

Saffier Immo is een familiale onderneming met tijd en ruimte voor jouw persoonlijke dossier. We begeleiden jou persoonlijk van a tot z. Zowel voor aankoop, verkoop en verhuur.

Saffier Immo geeft je tijdens je zoektocht naar een geschikte woning de luxe en het comfort van één aanspreekpunt. Tijdens het hele proces hoor en zie je dezelfde specialist, van bij de initiële bezoeken tot de administratieve afhandeling.

Dossierkennis

Bij het kopen en verkopen van een huis komt heel wat kijken. Energieprestatiecertificaat, elektriciteitskeuring, bodemattest, eigendomstitels, stedenbouwkundige vergunningen… Tijdig de juiste documenten aanvragen en verzamelen, als erkend vastgoedmakelaar (BIV 512.837) kent Saffier Immo de do’s-and-don’ts.
 

Dankzij onze ervaring in vastgoed en bouwsector zien we bij Saffier Immo heel snel en objectief de kwaliteiten van een pand. Zo trekken we geregeld geïnteresseerde kopers/huurders over de streep, tot tevredenheid van iedereen.

Regiokennis

Zowel An en Frank zijn geboren en getogen in de regio waarbinnen Saffier Immo actief is. Midden- en Zuid-West-Vlaanderen zijn al ons hele leven lang onze professionele thuisbasis. Lokale ervaring te over dus.

Correcte informatie

Iedereen heeft recht op correcte informatie. Bovendien garanderen wij een eerlijke waardebepaling van jouw pand. We durven ver gaan in het verstrekken van zoveel mogelijk informatie, zowel aan koper als verkoper. Ervaring leert ons dat we op deze manier tot de hoogste biedingen komen.
 

Regelmatig contact

Bij het kopen of verkopen van een huis lijkt de tijd soms langer te duren. We zijn ons daar zeer goed van bewust. Daarom vinden wij regelmatig contact erg belangrijk. Ook als er geen nieuws is, want precies dan ben je benieuwd naar de actuele stand van zaken.

Bij Saffier Immo vinden we het vanzelfsprekend dat je steeds op de hoogte bent en blijft van alle verkoopacties die we ondernemen. We zitten op regelmatige basis samen en je kan 24/7 inloggen op ons klantenportaal. Zo weet je perfect op elk moment welke marketing wij voeren en wat de feedback van de klanten is.
 

 Saffier Immo is actief

Wie ons kent, weet: we hebben geen zittend gat! We werken echt voor elke klant. We organiseren kijkdagen en spreken mensen actief aan. We volgen dynamisch alle dossiers op en laten geen koop- of verkoopkans onbenut dankzij marketing via alle mogelijke kanalen.

Bovendien is het onze grootste liefhebberij en passie om het internet af te struinen op zoek naar geschikte panden en droomlocaties.

Overtuigd? Bel ons nu 051/62.66.99 en maak een afspraak.
Of  laat hier  je gegevens achter.
We nemen dan snel contact met je op.

Wil jij ook jouw woning verkopen?

Wij doen gratis een waardebepaling van jouw pand.