Verbouwen zonder stress? De voordelen van een bouwcoach op een rij. 
Logo_SaffierImmo_Horizontaal

Uw partner voor uw thuis

Logo_SaffierImmo_Baseline

Verbouwen zonder stress? De voordelen van een bouwcoach op een rij.

Verbouwen zonder stress? De voordelen van een bouwcoach op een rij. 

Wanneer je een huis koopt, sta je voor heel wat uitdagingen. Er komt immers veel bij kijken. Sowieso zijn er een pak documenten die moeten geïnterpreteerd worden, waarbij je uiteraard kunt rekenen op de hulp van de makelaar en/of notaris om je hierbij verder te helpen. Daarnaast zijn er diverse kosten waarmee je rekening moet houden bij een aankoop, zoals bijvoorbeeld registratierechten en notariskosten. Daarnaast zijn er vaak ook renovatiekosten. Wat kost het om de elektriciteit in orde te brengen? Hoeveel budget moet je voorzien voor een nieuwe badkamer? Kan de keuken getransformeerd worden naar een open keuken? …

 

Een verbouwproject kan ingewikkeld, chaotisch en complex zijn. Dit leidt vaak tot misverstanden en onnodige of onvewachte extra kosten. Als je niet vertrouwd bent met verbouwen, is het normaal dat je geen flauw benul hebt van wat zo’n verbouwing moet of mag kosten. Niet uitzonderlijk stappen mensen onvoorbereid en zonder enig concreet zicht op het werkelijke verbouwbudget naar de bank om hun project te financieren.

 

Zorgeloos verbouwen, geen utopie dankzij een bouwcoach

Wist je dat je jou kan laten bijstaan door een bouwcoach tijdens verbouwingen? Op dit moment is een bouwcoach nog vrij onbekend terwijl hij een grote meerwaarde kan zijn. Daarom zetten we de belangrijkste voordelen ervan hieronder voor je op een rij:

 

  • Met zijn bouwkundige expertise kan een bouwcoach je optimaal begeleiden en bijstaan in alle stappen van je (ver)bouwtraject. Kennis die je meestal als particulier niet hebt, waardoor je misschien opziet tegen of zelfs afziet van het (ver)bouwen van je droomhuis.

 

  • Een niet te onderschatten bijkomende voordeel van een de bouwcoach is dat hij je kan helpen bij het selecteren van geschikte aannemers. Hij heeft niet alleen een breed netwerk, maar ook heel wat ervaring en voldoende vakkennis in huis om je ook op dit vlak objectief en optimaal bij te staan.

 

  • Bovendien bespaart de bouwcoach je heel wat tijd (en stress) waardoor je zelf meer quality time hebt. Hij bezorgt je de nodige offertes, helpt om knopen door te hakken en keuzes maken. Kortom: hij begeleidt je stap per stap doorheen het proces. Zorgeloos verbouwen begint bij een goede bouwcoach.

 

Wat mag je verwachten van een bouwcoach?

Een bouwcoach begeleidt, coördineert en volgt op. Hij geeft je deskundig advies. Indien gewenst kan hij ook als hoofdaannemer optreden waarbij hij de integrale coördinatie en opvolging op zich neemt en zo ook de volledige verantwoordelijkheid draagt. Op die manier kan een bouwcoach je volledig ontzorgen en slaap je als verbouwer ook tijdens de werken op beide oren.

Bovendien staat een persoonlijke aanpak centraal want elk project is uniek. Daarom zit de bouwcoach met jou samen, luistert hij naar jouw wensen en zoekt hij de perfecte oplossing volledig op maat van jouw behoeftes en budget.

 

Maak kennis met Frank, de bouwcoach bij Saffier Immo

Omdat we onze klanten bij Saffier Immo maximaal willen ontzorgen, hebben ook wij een bouwcoach aan boord in ons team: Frank. Dankzij zijn jarenlange ervaring in de bouwsector en de vele verbouwingen die hij doorheen de jaren realiseerde is Frank de geknipte man om onze klanten op een kwalitatieve en onderbouwde manier bij te staan.

 

Bouwcoach Frank aan het woord:

“Grote of kleine verbouwingen maken voor mij geen verschil. Elke klant en project krijgt mijn volledige toewijding. Mijn hoofddoel is om verbouwers bij te staan en op die manier iedereen te helpen hun droomwoning te realiseren waar ze zich 100% thuis kunnen voelen. Het geeft me enorm veel voldoening als ik de klant kan bijstaan in het maken van bewuste en doordachte keuzes en ze daarbij met zo weinig mogelijk stress en kosten een prachtig resultaat bekomen.”

 

Bij panden die gekocht en verkocht worden via Saffier Immo kan de bouwcoach GRATIS ingezet worden om samen met (ver)koper de mogelijkheden van een pand te bekijken en de daarbij horende offertes te bekomen die de koper vervolgens bij de bank kan gebruiken voor de aanvraag van een lening. Dit is niet alleen voor de koper een groot voordeel. Dankzij onze bouwcoach bieden we wie zijn pand via Saffier Immo verkoopt een sterk argument in het verkoopproces: doordat potentiële kopers onmiddellijk een volledig en realistisch beeld krijgen van het vastgoedproject kan en zal men sneller beslissen over de aankoop. Een win-win.

 

Voor meer info of een offerte op maat neem contact op.

Wil jij ook jouw woning verkopen?

Wij doen gratis een waardebepaling van jouw pand.