Saffier Immo | Panden Detail Spanje
Logo_SaffierImmo_Horizontaal

Uw partner voor uw thuis

Logo_SaffierImmo_Baseline

Appartement te koop in Estepona

€ 265.000

Mooie appartementen met uitzicht op golf en zee en bergen. Deze appartementen zijn gelegen vlakbij de golfcourse van Estepona. Estepona is een stad met leuke restaurantjes en terrasjes waar ook heerlijk kan winkelen. Hier heb je werkelijk alles binnen handbereik. De zon, de zee en het goede leven. Je kan hier fantastisch sporten. Golfen, wandelen en fietsen. De appartementen zijn uniek wat betreft prijs. Costa Del Sol aan deze prijzen in nieuwbouw zijn nergens meer te vinden. Deze projectontwikkelaar levert bovendien echt waar voor uw geld. Als u nu op plan koopt, kan u dit eens het opgeleverd is zeker met een meerwaarde verkopen. Deze ligging en kant van de Spaanse kust is een buitenkans voor de investeerder die meerwaarde belangrijk vindt. Bovendien kan u zelf uitermate genieten van dit appartement. Ook voor verhuur kan hier perfect een jaarlijkse inkomsten mee creëren. Deze appartementen zijn echt de moeite waard om te bekijken.

Belangrijke informatie
Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Type pand | Appartement
Status | te koop
Slaapkamers | 2
Bewoonbare oppervlakte | 90

Ligging

, Estepona

Meer info? Contacteer ons

Saffier_An_Vierkant_small