Saffier Immo | Panden Detail Spanje
Logo_SaffierImmo_Horizontaal

Uw partner voor uw thuis

Logo_SaffierImmo_Baseline

Appartement te koop in Costa Tropical

€ 240.000

Dit is een fantastische kans om een ​​appartement in moderne stijl met 2 slaapkamers te kopen met een fantastisch, toekomstbestendig uitzicht op zee. Indien u interesse heeft, zijn er ook appartementen met 3 slaapkamers en penthouses beschikbaar. De ontwikkeling bevindt zich direct boven de prachtige recreatiehaven van Marina del Este in La Herradura, zodat u in uw appartement of op uw terras kunt zitten en de boten in en uit de jachthaven kunt zien varen. Er is directe toegang tot de jachthaven en een rustig strand. De jachthaven heeft verschillende leuke restaurants en het charmante dorpje La Herradura ligt op 5 minuten rijden. De locatie is ook uitstekend omdat de luchthaven van Malaga en de historische stad Granada op slechts 45 minuten afstand liggen, en u kunt overdag skiën in het resort Sierra Nevada en 's middags ontspannen op het strand!

De ontwikkeling zal slechts 87 units bevatten, verdeeld over 4 gebouwen. De gebouwen zullen slechts tussen de 15 en 27 eenheden bevatten, wat ze gezellig maakt. De gebouwen krijgen een begane grond, drie verdiepingen en het penthouse-niveau. Er komt 3000 vierkante meter aan tropische tuinen, 2 gemeenschappelijke zwembaden en een fitnessruimte. Reserveer nu zodat u niets mist en u de beste locaties kunt kiezen!

Deze ontwikkeling is ontworpen door een van de toonaangevende architecten van Spanje, Joaquin Torres. Het zal zijn prachtige, kenmerkende, eigentijdse ontwerp vertonen. Premium ingerichte keukens, airconditioning, hoogwaardige afwerkingen, intelligente huis- en beveiligingssystemen zijn bij de prijs inbegrepen, naast de mooie gemeenschappelijke ruimtes met zwembaden, tuin en een fitnessruimte. Er is geen ander appartementencomplex in La Herradura met deze kenmerken. Dit betekent dat deze appartementen zeer aantrekkelijk zullen zijn op de vakantieverhuurmarkt. Daarom zijn ze niet alleen prachtige vakantiehuizen voor persoonlijk gebruik, maar ook een geweldige investeringsmogelijkheid omdat ze voor een premie zullen huren.

De 2 slaapkamer appartementen hebben een bebouwde oppervlakte van circa 103 m2 inclusief het terras. De appartementen met 2 slaapkamers variëren in prijs van 240.000 tot 345.000 euro, afhankelijk van de hoogte van het appartement en het gebouw. De appartementen in de 2 gebouwen (I en II), op slechts 5 meter afstand van de haven, worden iets duurder. Parkeerplaatsen in de garages zijn beschikbaar voor 18.000 euro. BTW van 10% en zegelrecht van 1,5% moeten worden toegevoegd aan de aankoopprijzen.
Belangrijke informatie
Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Type pand | Appartement
Status | te koop
Slaapkamers | 2
Bewoonbare oppervlakte | 80

Ligging

, Costa Tropical

Meer info? Contacteer ons

Saffier_An_Vierkant_small